Saturday, 24 December 2011

[PJK - GERIK] Kem Blogging 24/12/11

Arrggghhhhh!!!!!!!! malasnye nak bgn pagi.. Ngantok ag nie.Ari keje kne bgun awal, ari cuti pn kne bgun awl pagi huhu.. Tapi semangat ak untuk blajo sesuatu mengatasi segala2nye.go go caiyook!!!.(cewah ayt.bleh ke gitu hikhik)..


Sebenarnye arini ak ngan kwn ak akn menghadiri satu kelas komputer. Cam kelakar je kn. Dah tua bangka tp baru nak blajo psal kmputer. Tp lau da bodoh jgnlah sombong plak.so, ak akn tros blajo smpai bosan hikhik (caiyook!!!).. Bengkel nie berlangsung selama 2 hari bermula 24-25 Dec 2011..nie la suasana masa mula2 ak msuk bengkel nie...
I
I
I
V
Semasa Pendaftaran - Menunggu Giliran
BLOG????? Ape tue blog..Mmg ak lgsg tak tau blog tue ape. Setelah diterang oleh cikgu2 disini, barulah ak phm serba sdkit mengenai blog. Aku agk tertarik ngan kata2 iaitu blog juga boleh menjana pendapatan (duit masyukk beb!!!! hikhik).. Permulaan membuat blog nie, paling utama kita mestilah ada email gmail.. Pastu hendaklah masuk ke web Blogger.com.. Haaa kat c2 la ak leh tau serba sdkit ttg blog. Mmg mula2 agk memeningkn gak pale otk ak nie. Sebenarnye bnda nie kita kne bnyk explore setiap bnda yg de kat blog 2. Berani mencuba org ckp. Baru la bleh pndai kat c2. Mmg menarik ak gtau kat korang yg masih blom mcuba..(terbaik wokkk!!)..

Haa korang tgk la betapa kusyuk bin tawadduknye ak ngan kwn2 blajo....



Sebenarnye kitorg diberi tugasan tok buat blog sndri.. Haa amik kau. Jenuh la kami2 sume memikir nak creat entry. Ak pn main hentam je. Mula la mengarang karangan cam zmn skolah dulu2 hikhik.. Seyes ak ckp blog nie mmg best. Walaupn ak dalam proses blajo tp ak dpt rsa keseronokannye hikhik.. Harap korg cuba la..

Yang Berdiri Nie la Cikgu2 Kami - Thanks guys..

Nie la hasil usaha, penat lelah dan tungkus lumus ak hikhik.. Tak seberapa la sgt. Baru permulaan hikhik.. Sila klik SINI








2 comments:

Myshdorm said...

xpe kak..blajar dari mula nnti pandai lar...

~Kirin Selama Perak~ said...

takda sesiapa pon lahir2 terus pandai kecuali dengan usaha yang gigih..
:)